Annons - Örestads Golfklubb söker ny krögare inför 2025

Publicerat: 2024-06-03 12:26

Inför säsongen 2025 söker nu Örestads Golfklubb nya krögare.

Örestads Golfklubb i Lomma Kommun söker krögare inför säsongen 2025.

Örestads GK, belägen i Lomma Kommun är en stor anläggning med 27 hål, stora träningsytor, konferenslokal samt en mycket välbesökt Play&Pay 18 håls korthålsbana. 
Klubben bedriver även en aktiv kommittéverksamhet med olika typer av tävlingar och aktiviteter.

Sommaren 2024 står även den nya rangen klar med en stor golfstudio, Trackman range och väderskyddade utslagsplatser för året runt bruk. 

Lomma Kommun är en expansiv kommun där nybyggnation av bostäder sker ut mot golfbanan samt att Lomma camping ligger nära klubben. 

Vår tanke är att restaurangen skall vara en central samlingsplats för medlemmar och gäster med ett levande aktivt klubb liv. 

Er vi söker behöver ha erfarenhet av att driva restaurang/catering, vara engagerade och starkt event drivna, inneha ett stort nätverk och kunna presentera en bred meny. 
Ni kommer också tillsammans med klubben vara delaktiga i att utveckla klubb livet. Samarbetet med klubben och dess kommittéer är mycket viktigt.  

Köket är väl utrustat med det som behövs för catering och den dagliga verksamheten med dagens lunch, ala carté, fester, event med mera.
Vi är öppna för inspirerande idéer och förändring.
Till rätt krögare med rätt engagemang och driv samt ett lockande spännande koncept kan vi erbjuda mycket bra förutsättningar.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta klubbchef Peter Svallin på klubbchef@orestadsgk.com eller 0723-25 85 75
Ansökan skickas senast 30/6 till klubbchef@orestadsgk.com