Ny klubbchef

Publicerat: 2023-12-19 17:51 - Skrivet av Marie Andersson

Välkommen, Peter ”Svalle” Svallin!! Örestads GK hälsar vår nya klubbchef Peter Svallin välkommen. Peter, som just nu arbetar som kund- och marknadschef på Malmö Burlöv GK.

 

Örestads GK hälsar vår nya klubbchef Peter Svallin välkommen. Peter, som just nu arbetar som kund- och marknadschef på Malmö Burlöv GK, kommer att börja hos oss under våren. Diskussioner om exakt dag pågår för närvarande.

Peter har en lång och gedigen erfarenhet inom golfbranschen. Utöver sitt nuvarande engagemang har han arbetat som klubbchef på Ystads GK och Rya GK, han har också en karriär som landslagstränare och coach för såväl Sveriges, som Norges olika golflandslag. Utöver detta är utbildad tränare samt är en inbiten golfare.

Peter kommer huvudsakligen att ansvara för den sportsliga och administrativa delen av vår verksamhet samt ha ansvar för vår ekonomiska utveckling. I samband med att Peter börjar sin tjänst som klubbchef kommer vi även att överföra hela ansvaret för bana, banpersonal och banekonomi till vår banchef, Roger Johansson. Peter och Roger kommer att ha ett gemensamt ansvar för att utveckla klubbens verksamhet och båda kommer att rapportera till klubbens styrelse gällande sina olika områden.

Än en gång välkommen till Örestad, Peter ”Svalle” Svallin!!