Invigningen av rangen 25 maj är inställd

Publicerat: 2024-05-16 12:26

På grund av teknik-och tidsproblem med Trackman och felaktigheter av entreprenören gällande arbetet med golvet i studion tvingas vi skjuta på den stora invigningen.

Uppdatering gällande vårt projekt med ny Driving range, Studio och Trackman.

Planen var att ha invigning av såväl driving range, som studio och Trackman den 25/5, men pga teknik-och tidsproblem med Trackman och felaktigheter av entreprenören gällande arbetet med golvet i studion tvingas vi skjuta på den stora invigningen.

Att ha en invigning nu när inte allt är färdigt och därefter en ny invigning senare är ett alternativ som tidigt förkastats. En invigning kommer dock att ske senare. Exakt tid vet vi när Trackman ger ett positivt besked avseende den tekniska installationen. Mer info kommer på hemsidan så snart vi har fått ok från Trackman. 

Glädjande nog kommer vi dock att få tillgång till den nya Driving Range med nya mattor, tråg, hinkar och nya bollar den 25/5. Från denna dag kan vi äntligen träna på vår nya och uppdaterade, ordinarie Driving Range.
Nya priser på bollar kommer att gälla först när allt är på plats men vi kommer självklart att erbjuda mycket gynnsamma priser via olika kampanjer.