Receptionist sökes till säsongen 2023

Publicerat: 2022-11-15 12:00 - Skrivet av Niklas Karlsson

Vi söker ny kollega till receptionen säsongen 2023.

Receptionist till Örestads GK

Örestads GK ligger vid härliga Lomma bukten, mellan Lomma och Bjärred. Klubben bildades 1986 och vi erbjuder 27 hål + 18 korthål (pay&play) vilket ger en god tillgänglighet och golf för alla. Det som särskiljer oss från många golfklubbar, och vår stora konkurrensfördel, är just vår goda tillgänglighet och golf för alla! Klubben har idag ca 2 000 st aktiva medlemmar och vi gästas av ca 10 000 st golfare per år.

Förutom golf hyr vi ut 2 st konferensrum (många företag som förlägger sina konferenser på klubben), vi har en populär restaurang med fullständiga rättigheter, tre PGA Pro´s som sköter träningen, en stor drivingrange med 25 st utslagsmattor samt goda träningsmöjligheter.
 
Inför säsongen 2023 söker vi en receptionist som har god social kompetens, kan golf, hög servicekänsla, flexibel och som vill bli en del av ett team som levererar en totalupplevelse till medlemmar/samarbetspartners/gäster. Som receptionist är du den person som alla kommer i kontakt med i första hand och du är därmed en viktig del i vårt team (du är Director of first impression).

Du har god datorvana då tjänsten innebär mycket arbete med datorer. Har du erfarenhet från GIT (Golfens IT-system) är det en merit.

Du tar egna initiativ, stresstålig, flexibel och gillar att arbeta med människor.

Tjänsten är heltid med start slutet av mars till och med 30 oktober, schemalagt helgarbete ingår i tjänsten.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2023. Skicka gärna in den tidigare då vi gör löpande intervjuer.

Kontaktperson är klubbchef Niklas Karlsson, tfn 040-41 05 78 eller via mail niklas@orestadsgk.com.

Ansökan skickas via mail till niklas@orestadsgk.com.