Nationella Seriespelet (Division 2)

Under två härliga sommardagar samlades några av Skånes golfklubbar för att spela seriegolf på fina Bedinge GK.

Örestad mönstrade ett starkt lag med Kristofer Karlsson, Fredrik Karlsson, Stefan Nilsson, Kevin Borggren, Anders Larsson och Patrik Larsson. 

Tävlingen inleddes med Foursome, Stefan/Anders fick 77 och bröderna Karlsson en stark 73. På eftermiddagen fortsatte tävlingen med bästboll. Stefan/Kevin sköt en stabil 68. Anders/Kristofer spelade fantastisk golf och levererade den bästa scoren i tävlingen med enastående 61 slag. Det gjorde att vi tog oss upp till en topp position inför andra dagen.

Foursome igen dag 2 där Stefan/Fredrik scramblade ihop en 77. Anders/Kristofer hade en strålande 69 som också räckte till bästa foursome resultat i hela tävlingen. Inför singlarna låg vi på en tredjeplats med goda chanser att hamna bland de två lag som tog sig upp en division. Tyvärr så räckte vi inte riktigt till med Stefan 76, Fredrik 80, Anders 73 och Kristofer 73. Alla kämpade föredömligt och visade att nästa år så kommer Örestad att spela i den högre divisionen. 

Vill gärna passa på att rikta ett tack till de som var med och stöttade som caddies och publik. 

Ni hittar alla resultat via den här länken: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=8612016b-eb79-ccbb-4972-61249eab83b9 - /competition/418865/results

Vid tangenbordet
Lagledare
Göran Dahl

____________________________________________________________________________

Årets omgång spelas den 17-18 juli på Bedinge GK.

Vi kommer att spela med följande lag:
Anders Larsson, Stefan Nilsson, Fredrik Karlsson, Kristofer Karlsson, Kevin Borggren & Patrik Larsson.
Coach är Göran Dahl.

Vi börjar med Foursome på morgonen sen är det Bästbollar på EM.

8:51 Anders & Stefan
8:59 Fredrik & Kristofer 

Mer info kommer...