ordförande har ordet

Ordförande har ordet maj 2021

Hej alla medlemmar!

Golfsäsongen har nu kommit i gång efter ett händelserikt år med Corona som inneburit stora förändringar för oss alla.

Detta har inneburit många inskränkningar i vårt normala golfliv men för golfen som stort har det varit en mycket positiv utveckling och medlemstillströmningen till klubben har varit så stor så att vi nu inte kan ta in fler spelrättsmedlemmar.

Våra tävlingar kan enligt senaste besked komma igång den 1:a juni och förhoppningsvis innebär det att vi nu kan börja se fram emot ett mer normalt liv.

De medlemmar som under åren inte fullgjort sina skyldigheter gentemot klubben har vi genom mål i tingsrätten och inkasso nu lyckats få ner från ca 75 st. till 6 st. som inte går att nå ( utflyttade etc. ) samt en handfull som  ligger hos kronofogden eller för behandling i tingsrätten.

Under året har vår nya personalbyggnad färdigställts vilket har inneburit drägliga förhållanden för vår duktiga personal samt mer plats för våra maskiner.

Renoveringen av våra greener har kommit i gång, gräset har börjat växa och med lite tur med vädret kanske vi kan komma i gång med nästa slinga under hösten. Dock vill jag påpeka att vi inte kommer att starta förrän röd slinga är fullt spelbar så att vi alltid har en full 18 hålsbana tillgänglig.

Vårt duktiga greenteam har påbörjat ytterligare blomsterängar denna säsong för att hjälpa till med den biologiska mångfalden.

Övriga kommittéer gör också ett fantastiskt arbete med klubbens verksamheter.

Snälla! Hjälp till att laga nerslagsmärken och lägg tillbaka torvorna så att vi kan spela på en fin bana hela säsongen.

Vi ses på banan!

/Peter Axelsson
Ordförande
070-328 70 78
peteraxelsson5@gmail.com