Vårutflykt den 3/5 (Fulltecknad)

Alla herrar (som fyllt 22 år) är välkomna att anmäla sig till detta prisvärda evenemang. Transport till PGA Bara ombesörjer var och själv. Här kan du läsa vår inbjudan:

Inbjudan till Vårutflykt 20210503.pdf

Herrkommitténs tävlingar från den 8/4

Onsdagsgolfen

Som många har redan läst har Sveriges Golfförbund gått ut med att starkt avråda från tävlingsverksamhet tills vidare. SGF omvärderar beslutet veckovis och kommunicerar nytt beslut varje måndag. 

Så länge SGF:s avrådan gäller får inte Herrkommittén anordna tävlingar och inte heller använda GIT Tävling för anmälan. Vi kommer att anordna sällskapsspel enligt följande rutiner:

- Vi har tider reserverade på 18 hålsbanan mellan kl. 08.00 och 09.30

- Vi tar inte emot anmälningsavgifter, delar inte ut priser och lägger inte in några resultat. Vill spelaren registrera sin rond får han komma överens med en markör i bollen och följa Örestad GK:s riktlinjer på hur man hanterar scorekorten under pandemitiden.

- Man anmäler sig till aktiviteten genom att skriva på en anmälningslista i receptionen eller ringa till receptionen. Då får du din starttid direkt. Du kan också maila till reception@orestadsgk.com. Då får du din starttid i ett svarsmail.

  Aktiviteten heter "Herrarnas sällskapsgolf". Sista tid för anmälan är på måndagen när receptionen stänger.
- Starttider delas ut i anmälningsordning och man väljer vilken tee man vill spela i samband med anmälning.  Ej utnyttjade tider återgår till Kansliet. 

- Detta gäller från den 14:e april.

Så snart tävlingsförbudet hävts kommer Onsdagsgolfen att bli tävling. I år är det en hel del nyheter i upplägget. Läs beskrivning på menyvalet "Tävlingar 2021".  

Måndagsgolfen och Fredagsgolfen

Spelas som social golf tillsvidare på grund av Coronareastriktionerna.

Vårlaxen den 10/4

 är inställd på grund av Coronareastriktionerna.