Onsdagsgolfen 2021 ( 7 april - 29 sept )

I nuläget råder tävlingsförbud  t.o.m. 2 maj, så vi börjar med sällskapsgolf den 7 april. Anmälan sker på samma sätt som vid tävling. Vi återkommer med information om förändringar sker.

Första starttid är 9:40. Du måste anmäla dig till kansliet minst 24 timmar innan och får då en starttid. Bokning sker löpande från 9:40, så man kan inte själv välja tid. Håll dig uppdaterad om din starttid, eftersom den kan ändras p.g.a. eventuella avbokningar. 

Spelform: Poängbogey jämna veckor, slaggolf udda veckor.

Anmälningsavgift: 30 kr ska swishas före ronden till Eva Särbring 073-4057374. Ingen kontant betalning. Betala gärna för 5 ggr. Ni får själva hålla reda på, när det är dags för ny betalning.

I varje boll utser ni själva en lagledare, som sammanställer resultat med namnexakt hcp och vilken tee för alla i bollen. Lagledaren noterar även om betalning skett med 2020 års kort.
Detta skickas till
den mailadress som står angiven på disken för dagens spel.
Resultatlistan redovisas på Damkommitténs anslagstavla och på hemsidan i slutet av veckan. Vinstcheckarna hämtas i receptionen.
Sista onsdagen i månaden har vi också en lagtävling, där de två bästa resultaten räknas för varje hål om det är 4-bollar med Mrs X om det är 3-bollar. Detta resultat skickas också till aktuell mailadress. Prisutdelning sker på höstrusket.
Onsdagstävlingen är en officiell tävling och därmed obligatoriskt handicapgrundande för såväl höjning som sänkning. 

Har du frågor kan du vända dig till Ing-Mari Gustafsson 070-6548630 eller någon annan i damkommittén.


           VÄLKOMNA

      Damkommittén